Om Mohammeds kone
og betydningen av å forløse følelser

Hjem

Forlaget

Galleriet

Akademiet

Artikler

Ingers arbeid

Nettbutikk

Skrevet 8. juli 2014 (Skrevet på engelsk 1. november 2013)

Denne forløsnings-historien forklarer hvorfor Mohammed ikke ville at ansiktet hans skulle avbildes.
Den forklarer også hvorfor muslimske kvinner dekker til ansiktet og hodet.

For mange år siden startet jeg å føle et sterkt ønske om å lære å forløse og legge bak meg gammel, følelsesmessig bagasje. Jeg vet i dag at jeg ble programmert til det. Det førte til at jeg fikk stor innsikt i en del sammenhenger som jeg forteller om her. Blant annet forsto jeg at den som gjorde Mohammed til profet, var den samme som ledet jødefolket, israelittene, ut av Egypt, nemlig Moses. Se her

I dag er det en veldig viktig dames liv jeg vil fortelle om. Et av de aller viktigste forløsningsarbeidene jeg har gjort, var for en dame som jeg ikke kjenner navnet til. Likevel kan jeg høre stemmen hennes, nå, mens jeg skriver dette. Hun snakker i øret mitt mens jeg skriver. Hennes historie er en del av verdenshistorien og den trenger å bli kjent, og å bli forstått som logisk og sann slik at kunnskapen om dette kan føre til forandring. Jeg oppfatter henne som profeten Mohammeds kjæreste eller kone. Jeg har studert det jeg kan finne på Internett om Mohammeds koner. Jeg har fått ny informasjon idet jeg oversetter dette til norsk. Hun var den som var Mohammeds 2. kone. Det kjærlighetsforholdet som jeg beskriver her, fant sted før han giftet seg med den rike enken som var

hans første offisielle kone. Jeg opplevde følelsene hennes som så ekstremt smertefulle og sterke så jeg er ikke i tvil om at det jeg skal fortelle dere virkelig hendte. Både hun og Moses/Mohammed bekrefter at det hendte. Han gjør det akkurat nå, mens jeg skriver.

Moses sier: « Det som hendte var for vanskelig for meg å se i øynene, så jeg prøvde å finne løsninger som jeg kunne leve med.»  
Han innser at han må erkjenne og forløse følelsene fra det som hendte fordi de påvirket livet hans i høy grad. Han innser også, at måten alle som trodde på han var programmert, gjør at de er påvirket av hans emosjonelle sår! Han sier at dette er det veldig viktig for oss alle sammen å åpne opp og forstå. (Han har etter at jeg skrev denne artikkelen jobbet aktivt med å forløse emosjonell smerte).

Jeg velger å begynne med å sitere fra dagboka mi fra den gangen jeg forløste Mohammeds kone.
Husk, jeg opplevde det som mine egne følelser den gangen. Dette er det jeg skrev dagen etter:

Det er datert 20. august 2007:

 

«Det skjedde veldig mye i går. I går morges kom Mohammed inn i feltet mitt og jeg fikk klarhet i deler av hva som hendte i livet hans – noe som har stor betydning for hvordan jeg kan forstå islam. Jeg var hans kjæreste – datter i en rik familie. Mohammed var en ung åndelig agitator. Han snakket fritt mot korrupsjonen som foregikk og min familie gjorde en vendetta mot meg på grunn av det. Det var broren min som utførte handlingen. Han skar ut øynene mine og vansiret meg. Derfor hadde jeg slikt dårlig syn siden den gangen Aileen og jeg var på tur i Mjeldberget. (Kommentar nå: Jeg husket en spesiell dag året før, da jeg plutselig hadde begynt å se dårligere. Det må ha vært den dagen hun ble programmert til å være meg).
Så forsto jeg. Dette var grunnen til at Mohammed ønsket at kvinner skulle ha slør foran ansiktet. Av to grunner: Slik at kvinners skjønnhet ikke skulle føre til vendettaer – og fordi han ville skjule meg bak sløret. Jeg tror det var hull der øynene mine hadde vært. Han elsket meg hele livet. Jeg tror kvinner var av mindre verdi i det samfunnet, men jeg visste at jeg var høyt elsket og jeg elsket han.»

De sier begge to nå, at de faktisk giftet seg i hemmelighet etter at dette hendte. Hun fulgte han over alt, støttet han, dekket med slør foran ansiktet. Dette hendte før og samtidig med at han giftet seg med Khadija bint Khuwaylid som er kjent som hans først kone. Khadija kjente historien, var rik og ville hjelpe Mohammed gjennom giftemål. (Jeg tror dette var opptakten til praksisen med å ha flere koner innen muslimsk tradisjon.)

Mohammeds unge kjæreste/kone ble av-programmert fra å være meg en tid etter at jeg forløste dette, så hun er seg selv i høyere dimensjoner nå. Når hennes sjel ble av-programmert, slik som i dette tilfellet, forlot hun feltet mitt og fant veien tilbake til å være seg selv den eteriske dimensjonen der hun hører hjemme. Hun er veldig vakker og har valgt å se ut slik hun gjorde før tragedien.
Hun forteller i øret mitt akkurat nå, idet jeg skriver:

«Han hadde nettopp begynt sin misjon. Du skjønner, Moses og jeg er svært nær hverandre og vår kjærlighet er ubrytelig. Jeg hadde inkarnert for å hjelpe Moses når han steg ned i den mannen som Mohammed var. Familien min ville ikke at vi skulle ha forbindelse med hverandre, så de advarte oss om at det ville gå ut over meg om han ikke sluttet å tale offentlig. De prøvde å holde meg borte fra han, men jeg ville gifte meg med han, så jeg forsøkte å rømme fra familien. Jeg greide det ikke. De fanget meg og jeg opplevde det verste som noe familiemedlem noen gang har gjort mot en annen i noen familie. Jeg ble torturert halvt i hjel av faren min mens Mohammed var tvunget til å se på. Faren min ville ha meg til å love at jeg ikke skulle følge Mohammed. Jeg var ikke i stand til å følge min fars vilje fordi jeg elsket Mohammed for den han i sannhet var og jeg kunne ikke fornekte min kjærlighet.

Så tvang han broren min til å skjære ut øynene mine. Han vansiret ansiktet mitt for å hindre Mohammed i å elske meg. Faren min holdt sverdet mot min brors nakke for å få han til å gjøre det. Mohammed ble holdt i lenker. Jeg vet ikke hvordan jeg var i stand til å overleve, men jeg greide det. Etter den fryktelige handlingen, ville ikke faren min se meg som sin datter lenger, så vi ble begge satt fri. Mohammed tok meg med seg. Vi kan ikke huske hvordan vi kom oss ut derfra, men på en eller annen måte greide vi det.
Dere skjønner, på den tiden var det så mye vi ikke visste. Vi visste ikke hvordan de mørke energiene opererte.»

Moses steg ned i Mohammed av denne grunn: For å stoppe urettferdighet og hevntenkning i de store områdene øst for Middelhavet. Han så på seg selv som om han hadde en oppgave lik Jesus’.

I går kveld hjalp jeg Moses/Mohammed å forløse en del av denne smerten ved å forklare hvordan han kan bruke «Frigjøringsnøklene og «Det indre barnets» teknikk på den forferdelige situasjonen om hans kjæreste. Det betyr at han fant ut mer om hvordan han følte og hvordan han kan forløse når han forestilte seg at han så den mannen han var utenfor seg selv. Han brukte forestillingsevnen sin og holdt armene rundt den mannen Mohammed var da og snakket kjærlige og tilgivende ord i øret hans. Jeg hjalp han så å bruke den første frigjøringsnøkkelen, «Jeg erkjenner at jeg føler…» Ved å bruke den, kom det er ras av innsikter til Moses/Mohammed. Samtidig fikk jeg selv et stor innsikt i forhold til ting som er vanskelig å forstå i forhold til muslimer og Islam i dag.

Når man bruker erkjennelsesnøkkelen innser man nøyaktig hva en føler. Da får man innsikt i seg selv og mulighet til å vite hva man må legge bak seg for å få det godt. Det innebærer bl.a. å tilgi seg selv. Det følgende var noe av den undertrykte smerten som Moses/Mohammed ubevisst hadde båret i sin sjel. (Jeg har fått hans tillatelse til å fortelle det offentlig.)
Min kommentar mens jeg oversetter til norsk: Studer setningene og oppdag at følelsene hans har vært grunnlaget for mange regler innen islam!

Han brukte 1. nøkkelen slik:

«Jeg innrømmer at jeg føler at jeg kan ikke vise ansiktet mitt fordi hun ikke kan vise sitt ansikt.»

«Jeg innrømmer at jeg føler at jeg ikke vil at noen skal se ansiktet mitt fordi jeg kan ikke se meg selv i øynene etter det jeg gjorde.»

«Jeg innrømmer at jeg føler at jeg ikke klarer å se ansiktet hennes fordi jeg føler at det er min feil at hun er blitt blind og vansiret.»

«Jeg innrømmer at jeg føler at jeg aldri mer kan gå med rak rygg og se andre i øynene.»

«Jeg innrømmer at jeg føler at hvor jeg enn ser, ser jeg hennes vansirede ansikt.»

«Jeg innrømmer at jeg føler at jeg ikke kan forstå hvorfor gud lar dette skje med meg.»


Moses/Mohammed sier I øret mitt: «Jeg var så sikker på at jeg skulle fortelle sannheten offentlig, at jeg stolte på at gud var der for meg.»

Jeg svarer han: «Men denne forferdelige hendelsen viste deg at gud ikke var i stand til å hindre en ond mann i å gjøre en forferdelig ugjerning mot den du elsket. På grunn av det, skapte du en fornektelse i din psyke som du trenger å finne ut av.»

Moses/Mohammed sier: Jeg innser at mannen Mohammed var programmert til å tro på gud og visjonene han fikk, slik at når jeg var til stede i kroppen hans, var det min sannhet også.»

Jeg fortsatte å snakke til han som mesteren Moses: «Hva er din grunnleggende forståelse som mester?»

Moses svarer meg: «Det er forståelsen jeg fikk i den egyptiske mysterieskolen da jeg lærte å manifestere fysisk materie ved hjelp av tanken. Jeg lærte og trente for å ha sterk tillit til meg selv og mine egne evner. Som egypter hadde jeg ikke tro på én gud. Jeg ble tvunget til å tro på en gud da jeg senere og meget sterkt ble dyttet (programmert) til å lede israelittene ut av Egypt.»

Moses innser at han har hatt et motsetningsfylt trossystem som han prøvde å kompensere for hele livet som Mohammed. Han er meget trist og fortvilet når han innser hvor sterkt hans egen energi/psyke har påvirket verden på uheldige måter.  Han innser mer, at hans egne følelser påvirker mye av det som har skjedd de siste årene. Han ønsker å fortelle og forklare sannheten til den muslimske verden og har kontaktet noen arabiske imamer, men det er vanskelig for dem å forstå dette uten å vite at partiklene vi består av, er programmerte.

Jeg ønsker virkelig å fortelle og forklare dette for muslimene, så om du er en person som kan hjelpe meg å nå sentrale personer i den muslimske verden, vær så snill å fortell dem at jeg kommuniserer med Moses som var Mohammeds høyere selv, og at jeg har mye informasjon som er viktig. Grunnen til at jeg kan kommunisere med Mohammed/ Moses, er at jeg har forløst min egen emosjonelle bagasje og oppnådd opplysthet.
 

Mestrene har ikke innsett før i vår tid, at folk som er programmert til å være energien til en mester, også får den mesterens emosjonelle bagasje og de negative tenkemåtene som følger. Det er på denne måten mestrene har startet religioner og retninger innen religioner i fortida idet de fullt ut har trodd at de var i stand til å lede menneskene til bedre forhold på jorda. Det er imidlertid flere faktorer som mestrene ikke kjente til opp gjennom historien. De forsto ikke hvordan de negative energiene opererte ved å infiltrere alt og alle og faktisk hersket over alle, inkludert mestrenes bevissthet. Mestrene har gjort sitt beste i forhold til omstendighetene.

 

Jeg har tidligere fortalt at Moses/Mohammed ble motsatt av andre på grunn av en lavere energi av motsatt karakter hadde operert bak ryggen hans. Han forsto ikke hvorfor tingene jobbet mot han.

Vi bærer faktisk alle måter å tenke og føle på, som oppsto i psyken hos de gamle skapende mestre på den tiden før og like etter menneskeheten ble født. Det fungerer slik at vi kan bli trigget av noe som hender i livet vårt, som minner partiklene i sjelen vår om et minne som hendte med mesteren som skapte oss! Når vi ubevisst konkluderer med at, «dette er slik det er», former det vår personlighet.  (dette er for vanskelig å forklare med få ord, men vil bli tema i en kommende bok)

Når vi oppgjennom livet møter situasjoner som minner sjelen vår om vonde minner fra tidligere liv som ligger i celleminnet vårt, reagerer vi følelsesmessig. Vi husker en smerte på et ubevisst nivå og reagerer tilsvarende. Da kan sjelen og cellene begynne å repetere den negative oppfatningen på et ubevisst nivå av oss. De smertefulle følelsene må forløses ved å erkjenne hva det dreier seg om, ved å tilgi oss selv
og de som forårsaket dem. Hvis vi ikke tilgir og legger bak oss det vonde, vil den emosjonelle smerten bli negative tanker som bidrar til å forme livet i en negativ retning. Dette er forklart i boka jeg har skrevet, «Livsenergien og cellenes hemmelighet».(se nettbutikken)

Det er viktig å vite at det er en rekke mestere som har oppnådd mesterlighet og som har vært ledere opp gjennom historien. Noen av dem har hatt stor betydning for menneskeheten. For å få alle til å få en forståelse, ble alle programmert til å være den mesterens energi. Dessverre har disse programmeringene på litt lengre sikt ført til mer splittelse og forskjellige måter å tenke på. Den store utfordringen for mestrene i dag, er å av-programmere så mye de kan. Vi trenger å vokse inn i EN forståelse og den må være bygd på sannheten om partiklene og deres natur.

Jeg er overbevist om at i framtida vil vitenskapsfolk og historikere innse at celleminnet er like viktig som arkeologiske funn når det gjelder å påvise det som har skjedd i historien.

Tibake til mitt første møte med Mohammed

Inger Susæg,